Back to top
carpaccio de tonyina amb reducció de vinagre balsàmic de Mòdena carpaccio de tonyina amb reducció de vinagre balsàmic de Mòdena

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de tonyina amb reducció de vinagre balsàmic de Mòdena
  • es  carpaccio de atún con reducción de vinagre balsámico de Módena
  • fr  carpaccio de thon à la reduction de vinaigre balsamique de Modena
  • it  carpaccio di tonno con riduzione d'aceto balsamico di odena
  • en  tuna carpaccio with a reduction of balsamic vinegar of Modena
  • de  Carpaccio vom Thunfisch mit Balsamessigreduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>