Back to top
pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla
  • es  hojaldre de acelgas, frutos secos y aceite de vainilla
  • fr  feuilleté aux bettes, aux fruits secs et à l'huile de vanille
  • it  pasta sfoglia con bietole, frutti secchi e olio alla vaniglia
  • en  puff pastry with chards, dried fruits and nuts and vanilla oil
  • de  Blätterteig mit Mangold, Trockenfrüchten, Nüssen und Vanilleöl

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>