La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de magret d'ànec i formatge comté amb vinagreta de nous
- es ensalada de magret de pato y queso comté con vinagreta de nueces
- fr salade de magret de canard et de fromage comté à la vinaigrette de noix
- it insalata di magret d'anatra e formaggio comté con vinaigrette di noci
- en magret of duck and Comté cheese salad with wallnut vinaigrette
- de Salat mit Entenmagret, Comté-Käse und Nussvinaigrette
<Plats a la carta. Entrants i amanides>