Back to top
foie-gras semicuit amb raïm i reducció de pedro ximenes foie-gras semicuit amb raïm i reducció de pedro ximenes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  foie-gras semicuit amb raïm i reducció de pedro ximenes
  • es  foie gras micuit con uvas y reducción de pedrojiménez
  • fr  foie gras micuit aux raisins et à la réduction de Pedro Ximénez
  • it  foie gras micuit con uva e riduzione di Pedro Ximénez
  • en  foie gras micuit with grapes and a reduction of Pedro Ximenez
  • de  halb durchgebratenes Foie Gras mit Trauben und Pedro-Ximenez-Reduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>