La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca sopa freda de tomàquet i maduixots amb catxels i oli d'oliva arbequina
- es sopa fría de tomate y fresones con berberechos y aceite de oliva arbequina
- fr soupe froide de tomates et de fraises aux coques et à l'huile d'olive arbequina
- it zuppa fredda di pomodoro e fragoloni con cuori di mare ed olio di oliva
- en cold tomato and strawberry soup with cockles and arbequina olive oil
- de kalte Tomaten-Erdbeer-Suppe mit Herzmuscheln und Arbequina-Olivenöl
<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>