Back to top

Plats a la carta

Presentación
babaganuix (puré d'albergínies escalivades amb all, llimona, oli d'oliva i mantega de sèsam) babaganuix (puré d'albergínies escalivades amb all, llimona, oli d'oliva i mantega de sèsam)

Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés

  • ca  babaganuix (puré d'albergínies escalivades amb all, llimona, oli d'oliva i mantega de sèsam)
  • es  baba ghannuj (puré de berenjenas asadas con ajo, limón, aceite de oliva y manteca de sésamo)
  • fr  baba ghannouge (purée d'aubergines rôties à l'ail, citron, huile d'olive et beurre de sésame)
  • it  baba ganoush (purè di melanzane arrostite con aglio, limone, olio d'oliva e pasta di sesamo)
  • en  baba ganoush (roast aubergine purée with garlic, lemon, olive oil and sesame butter)
  • de  Baba Ganoush (Auberginenpüree mit Knoblauch, Zitrone, Olivenöl und Sesambutter)

Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés

bacallà bacallà

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà
  • es  bacalao
  • fr  morue
  • it  baccalà
  • en  cod
  • de  Stockfisch

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a l'antiga bacallà a l'antiga

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a l'antiga
  • es  bacalao a la antigua
  • fr  morue à l'ancienne
  • it  baccalà all'antica
  • en  old-style cod
  • de  Stockfisch auf alte Art

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a l'empordanesa bacallà a l'empordanesa

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a l'empordanesa
  • es  bacalao a la ampurdanesa
  • fr  morue à l'ampurdanaise
  • it  baccalà allo stile di L'Empordà
  • en  cod Empordà style
  • de  Stockfisch auf empordanesische Art

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a l'estil dels monjos de Poblet bacallà a l'estil dels monjos de Poblet

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a l'estil dels monjos de Poblet
  • es  bacalao al estilo de los monjes de Poblet
  • fr  morue à la manière des moines de Poblet
  • it  baccalà allo stile dei monaci di Poblet
  • en  cod monks from Poblet's style
  • de  Stockfisch nach Art der Mönche von Poblet

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a la basca bacallà a la basca

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a la basca
  • es  bacalao a la vasca
  • fr  morue à la basquaise
  • it  baccalà alla basca
  • en  cod Basque style
  • de  Stockfisch auf baskische Art

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a la biscaïna bacallà a la biscaïna

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a la biscaïna
  • es  bacalao a la vizcaína
  • fr  morue à la biscaïenne
  • it  baccalà alla vizcaina
  • en  cod Biscay style
  • de  Stockfisch auf biskayische Art

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a la brasa bacallà a la brasa

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a la brasa
  • es  bacalao a la brasa
  • fr  morue grillée sur la braise
  • it  baccalà alla brace
  • en  charcoal-grilled cod
  • de  Stockfisch vom Rost

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a la brasa amb pebrots i allioli bacallà a la brasa amb pebrots i allioli

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a la brasa amb pebrots i allioli
  • es  bacalao a la brasa con pimientos y alioli
  • fr  cabillaud grillé sur la braise, ses poivrons et son ailloli
  • it  baccalà alla brace con peperoni e allioli (maionese all'aglio)
  • en  charcoal-grilled cod with peppers and allioli (garlic mayonnaise)
  • de  Stockfisch vom Rost mit Paprika und Allioli (Knoblauchmayonnaise)

Plats a la carta. Peix i marisc

bacallà a la cassoleta bacallà a la cassoleta

Plats a la carta. Peix i marisc

  • ca  bacallà a la cassoleta
  • es  bacalao a la cazuela
  • fr  morue à la cassolette
  • it  baccalà in casseruola
  • en  cod stew
  • de  Stockfischeintopf

Plats a la carta. Peix i marisc