Back to top

Apunts

Apunts terminològics elaborats pel TERMCAT amb la intenció de posar en relació la terminologia amb els fets més destacats de l'actualitat informativa.

viatges
29.07.2015

La volta al món en 80 termes

Durant les 5 setmanes d'aquest calorós juliol hem proposat unes rutes terminològiques en uns apunts al nostre blog. Us les presentem ara totes juntes.

Més
termruta
09.07.2015

La volta al món en 80 termes II: Àfrica

Aquesta setmana la #termruta arriba fins a l’Àfrica, un continent farcit de música, colors, sabors, natura i amb una riquesa lingüística immensa. Comencem!

Què podem menjar?

Més
termruta
03.07.2015

La volta al món en 80 termes I: Àsia

Les tan merescudes vacances s’acosten cada dia més. Aquest any us volem proposar una ruta terminològica per tots els racons del planeta. Cada setmana viatjarem per alguns termes —més o menys familiars, més o menys desconeguts, més o menys curiosos— dels cinc continents.

Més
accesoris de viatge
21.07.2011

De viatge!

Durant el període estiuenc l’ús de la terminologia no s’atura. Per exemple, si esteu organitzant un viatge, tindreu ocasió d’utilitzar i difondre els termes catalans més freqüents sobre el turisme.

Més
platja
11.07.2010

A la platja

S’havien proposat baixar a la platja ben d’hora per evitar les hores en què el sol pica amb més força. Però ja era un quart d’onze i la Maria encara no estava ben segura de tenir-ho tot a punt.

Més