Acaba la reunió de CoopWood a Barcelona: un pas més per fer avançar el projecte

Visita a l'Institut Català d'Arquitectura Avançada

Ha acabat la trobada de treball dels socis del projecte Coopwood que ha tingut lloc a aquests dies a Barcelona, organitzada pel TERMCAT, amb una jornada d’intercanvi d’experiències a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya.  

Durant el desenvolupament d’aquesta darrera sessió s’han presentat experiències del sector de la fusta a Catalunya en els àmbits de la formació professional, la gestió forestal, la construcció i el moble.

En el marc d’aquest projecte, el TERMCAT hi aporta la seva experiència terminològica i està elaborant un glossari de l’àmbit de la fusta en català, castellà, francès i basc.

La trobada ha comptat amb la col·laboració del Gremi de la Fusta i Moble de Catalunya, i hi han assistit l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia), la Cambra d’Oficis i Artesans dels Pirineus Atlàntics (Pau), la Federació d’Oficis de la Construcció (Anglet), TKNIKA (Renteria), la Cambra d’Oficis de l’Arieja (Foix) i el CIS San Juan/Donibane (Pamplona).

Aquest projecte ha estat beneficiari de la convocatòria de projectes Interreg V Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020.

logo Interreg-Poctefa