Barcelona, propera seu de la Cimera Internacional de Terminologia

L’organització de la Cimera Internacional de Terminologia a Barcelona el proper mes d’octubre centra avui al TERMCAT la primera reunió anual de l’equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia (AET).

L’AET té com a missió fomentar el multilingüisme a través de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar el seu reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació: control i execució de les finances, coordinació dels acords de col·laboració amb altres institucions de l’esfera terminològica internacional, accions de cooperació amb els membres, acords de patrocini, gestió del web i dels comptes a les xarxes socials, publicació mensual del butlletí, entre d’altres. Com a secretariat, el TERMCAT també gestiona tota la documentació oficial que regula l’organisme.

Altres de les qüestions que s’analitzen en la trobada d’avui són la convocatòria dels Premis Internacionals de Terminologia, la incorporació del croat i el català com a noves llengües del web de l’AET o la revisió dels estatus de l'Associació.