Ciberatacs, ocells, fotografia digital, torrons...: la informació terminològica recent en el butlletí de desembre

butlletí del TERMCAT

Ja es pot consultar el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de desembre. Inclou una selecció de les notícies relacionades amb l'activitat del Centre de Terminologia esdevingudes durant el mes en curs.

Hi trobareu, per exemple, enllaços a les notícies referides a diverses noves publicacions o actualitzacions de diccionaris (Terminologia de la ciberseguretat, Terminologia de la fotografia digital, Diccionari dels ocells del món i el Lèxic de malalties minoritàries). També sobre l'última reunió del Consell de Direcció del TERMCAT i sobre una sessió de presentació que es va dur a terme al Servei Meteorològic de Catalunya.

També hi ha espai per a apunts sobre termes d'actualitat, com ara el terme zona de baixes emissions o els termes relacionats amb els torrons. I, és clar, ben destacada, la felicitació de Nadal d'aquest any, en què el personal del TERMCAT us fa les seves recomanacions.

El butlletí és l'eina més adequada per estar al cas de les novetats terminològiques. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.