"Converses terminològiques": l'edició del 2018 dels Espais Terminològics estarà dedicada a Fabra

Espais Terminològics 2018

L'edició de l'any 2018 dels Espais Terminològics, que organitza el TERMCAT, estarà dedicada a la relació entre la terminologia i l'obra i la figura de Pompeu Fabra. D'aquesta manera, el Centre de Terminologia s'afegeix a les iniciatives que es duen a terme aquest any 2018, l'Any Fabra, per commemorar i homenatjar l'insigne lingüista.

Els Espais Terminològics són una trobada que proposa el TERMCAT amb caràcter biennal per afavorir el diàleg i l'intercanvi de coneixement a l'entorn de l'activitat en terminologia.

Amb el títol "Converses terminològiques", l'edició d'aquest any es planteja com una aproximació a la relació entre la terminologia i l'obra de Fabra, des d'una perspectiva històrica i també actual, amb una atenció especial als àmbits d'especialitat pels quals Fabra va mostrar un interès significatiu.

La jornada es durà a terme el dia 4 d’octubre, dijous, en sessió de matí. Es farà a Gràcia, la vila de naixement de Fabra, concretament a l'auditori dels Lluïsos de Gràcia. Ben aviat farem difusió de les ponències i intervencions previstes, però de moment ja us podeu reservar la data.