COVID-19, nudibranquis, activitat parlamentària, incoterms...: consulteu les novetats bibliogràfiques de desembre

novetats documentals

Ja podeu consultar les novetats documentals incorporades al fons del TERMCAT durant el mes de desembre.

Hi trobareu monografies dedicades a la COVID-19, a l'emergència climàtica, als incoterms, a l'activitat parlamentària, a les races de gossos, als nudibranquis, a l'arquitectura, al ciclisme, etc. I també articles de revista d'interès terminològic. En tots els casos, al costat d'una breu descripció del contingut, hi ha la referència bibliogràfica i l'enllaç als materials disponibles en línia.

El Servei de Documentació del TERMCAT atén institucions, empreses, associacions professionals, assessors lingüístics, traductors i particulars que necessiten obtenir una informació més detallada sobre productes terminològics d'un determinat àmbit d'especialitat.

Per mitjà de la Biblioteca en Línia, ofereix la possibilitat de consultar les referències bibliogràfiques i la descripció de qualsevol producte terminològic que contingui termes en català. També ofereix l'opció de consultar el fons documental de la biblioteca del Centre, que conté més de 10.000 volums.

Si voleu posar-vos en contacte amb el Servei de Documentació o voleu consultar les obres del nostre fons documental, us podeu adreçar a documentacio@termcat.cat.