El director del TERMCAT lliura el premi del concurs #TermPropòsit

El director del TERMCAT, Jordi Bover, ha lliurat avui el premi del concurs de piulades #TermPropòsit que es va llançar des del compte de Twitter del TERMCAT.

El concurs proposava a tots els seguidors que piulessin algun propòsit per a l'any nou que inclogués un terme d'entre els que es difonen des del Centre. La piulada que s'ha considerat guanyadora és la següent:

«#TermPropòsit Que la família reconstituïda no es conegui amb un nom de connotacions negatives o de segona. Proposta: "família enllaçada".»

L'autora del tuit és Berta Rubio Faus, que ha recollit avui el premi, un lector de llibres electrònics gentilesa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Agraïm la participació de totes les persones que van enviar també les seves propostes, i us animem a seguir el nostre compte de Twitter, que a més de ser una plataforma de difusió de notícies i comentaris, ha esdevingut una via de participació i de comunicació bidireccional amb tots els nostres usuaris i seguidors.