Disponible en línia Argot culinari i gastronòmic, de Josep M. Daró

©iStock/ciempies

Ja es pot consultar en línia l'obra Argot culinari i gastronòmic, del reconegut cuiner Josep M. Daró.

L'obra, que es va presentar el dissabte 13 de desembre de 2014 a Platja d'Aro, recull 4.336 denominacions catalanes corresponents a 3.689 conceptes, amb equivalents en castellà i en francès, i amb definicions enciclopèdiques. L'autor hi exposa, amb un to de vegades ben personal, informació sobre els productes, els estris, les tècniques i els procediments de la cuina.

El TERMCAT s’ha encarregat de la informatització de les dades, l’assessorament lingüístic i l’edició en línia del diccionari. El diccionari s'ha pogut editar en línia gràcies a una subvenció de l’Obra Social “la Caixa”, gestionada per l'Institut Català de la Cuina (antiga Fundació Viure el Mediterrani).

Es pot accedir al diccionari des de l'apartat de Diccionaris en Línia del web del TERMCAT, que recull prop de vuitanta repertoris terminològics d'àmbits especialitzats.