Drets de l'infant, estils musicals, textures de l'oli... El butlletí de novembre arriba amb termes de tots els gustos

butlletí del TERMCAT

Ja s'ha difós el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de novembre.

En aquesta edició trobareu notícies relatives a la publicació de la Terminologia dels drets de l'infant, amb una infografia interactiva associada, a les jornades de formació que el TERMCAT ha impartit a Malta, a l'actualització de la Terminologia dels estils musicals i de la cronologia que exemplifica alguns dels termes, a la signatura del conveni que ha de permetre l'elaboració de la Terminologia de l'activitat parlamentària, i a la presentació del portal terminològic de l'esport a la UFEC.

També hi ha referències a una interessant infografia que presenta els noms de les posicions en el camp de futbol, tant en masculí com en femení, per resoldre els dubtes de periodistes i altres comunicadors. I, finalment, les textures de l'oli d'oliva hi tenen espai, al costat de les alternatives catalanes a photobombing i a un text sobre el terme tsunami.

El butlletí és l'eina més adequada per assegurar-se d'estar al cas de totes les notícies i novetats relatives a l'activitat del TERMCAT. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.