Els Espais Terminològics 2014 reuneixen més d'un centenar de persones per parlar de terminologia i coneixement compartit

Espais Terminològics

Avui s'ha dut a terme, a la Residència d'Investigadors de Barcelona, la cinquena edició del Espais Terminològics, que organitza el TERMCAT per afavorir el diàleg i l'intercanvi de coneixement entre totes les persones interessades.

Precisament l'intercanvi de coneixement ha estat el tema d'aquesta edició. Més d'un centenar de lingüistes, periodistes, terminòlegs, professors universitaris i professionals relacionats amb el sector hi han participat i han seguit les ponències i els debats posteriors.

La jornada ha estat inaugurada per Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, i Jordi Bover, director del TERMCAT. Hi han intervingut com a ponents Bernat Puigtobella, del digital de cultura Núvol; Javier Bezos, de la Fundéu (Fundación para el Español Urgente); Alistair Spearing, de l'Amical Wikimèdia, i Maria Cortés i Xavier Fargas, del TERMCAT.

Des de les diverses perspectives i experiències, els ponents han destacat els canvis que comporten els nous paradigmes de creació del coneixement i de la intel·ligència col·lectiva.

Si en voleu veure la galeria d'imatges, consulteu la nostra pàgina de Facebook, i també en podeu consultar el recull de piulades (Storify).