De la química i el ioga a l'emergència climàtica i els petaflops: el butlletí de juny recull l'actualitat terminològica

butlletí del TERMCAT

Ja es pot consultar el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de juny.

El butlletí presenta una selecció de les notícies relacionades amb l'activitat del Centre de Terminologia que s'han difós durant el mes en curs. En aquest cas concret, per exemple, es destaquen les actualitzacions del Diccionari de química i de la Terminologia de gestió de la qualitat, la participació en un seminari a Copenhaguen sobre bancs nacionals de terminologia o la inclusió de noves imatges a la Terminologia de les festes de Menorca.

També inclou un recull dels apunts que s'han publicat dedicats a termes vinculats amb l'actualitat o amb altres aspectes d'interès més o menys general. Així, en l'edició actual es poden trobar enllaços a textos referits a termes de plena actualitat com ara emergència climàtica o petaflop, al costat d'apunts dedicats als àssanes del ioga o als conceptes relacionats amb el no-binarisme.

El butlletí és l'eina més adequada per assegurar-se d'estar al cas de l'actualitat terminològica. Si el voleu rebre cada mes a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.