Les converses de Pop lletrat, disponibles en línia

Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé (Sanjosex) i Xarim Aresté (Very Pomelo) conversen amb Màrius Serra sobre l’ús del llenguatge i la neologia en les seves creacions musicals en cinc càpsules ja disponibles en línia.

Pop Lletrat. Lletres sentides, publicat en DVD amb el número de desembre de la revista Enderrock, nasqué el mes d’abril de 2011 arran d'una conferència de Màrius Serra, amb la col·laboració d’Els Amics de les Arts, en l’acte de celebració del 25è aniversari del TERMCAT.

Posteriorment, de la mà del Grup Enderrock es va ampliar l’abast del projecte amb la participació d’altres grups musicals procedents de diversos indrets del territori lingüístic. La iniciativa, que vincula la creació musical amb la vitalitat lingüística, es va adherir a l’Any de la Paraula Viva, impulsat per la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans amb motiu de la celebració del seu centenari. El projecte ha tingut també la col·laboració de Linguamón, la Direcció General de Política Lingüística, el Departament d’Ensenyament i Òmnium Cultural.