Nous termes, relleu al Consell Supervisor, DANA... El butlletí del mes d'octubre arriba ple de notícies i apunts terminològics

butlletí del TERMCAT

El butlletí d'informació del TERMCAT del mes d'octubre ja es pot consultar, amb la selecció habitual de notícies i d'apunts d'interès terminològic.

En l'edició d'aquest mes es destaca especialment la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de 510 nous termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT durant l'any 2018 i el primer trimestre del 2019. També hi té un lloc destacat el relleu a la presidència del Consell Supervisor del TERMCAT, en què Albert Jané cedeix el seu lloc a Maria Teresa Cabré. Altres notícies fan referència a noves publicacions (normes UNE-ISO i un diccionari creat a partir del banc terminològic de la Unió Europea IATE) i a projectes en curs (CoopWood).

Pel que fa als comentaris terminològics, hi trobareu enllaços a textos relatius a termes com ara DANA, notícia falsa o enganyosa (fake news), otaku i ous escaldats (ous *poché).

El butlletí d'informació és l'eina més adequada per estar al cas de les notícies relacionades amb l'activitat del Centre de Terminologia i dels termes més vinculats a l'actualitat informativa. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu electrònic, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.