Noves infografies, actualització de diccionaris i més novetats, al butlletí del mes de febrer

butlletí del TERMCAT

Ja s'ha difós el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de febrer.

Hi trobareu una selecció de les notícies que el Centre de Terminologia ha publicat durant aquest mes. S'hi destaquen les infografies i altres recursos gràfics que s'han publicat recentment (sobre el material de l'esquí, sobre el sistema electoral, sobre la COVID-19, sobre l'emergència climàtica, etc.). També es fa referència a l'actualització de diversos diccionaris (el Glossari de jardineria i paisatgisme, el Diccionari general de l'esport, el Lèxic de fàrmacs) i altres notícies d'interès terminològic.

A l'apartat d'apunts i comentaris, s'ofereixen enllaços a diversos textos que relacionen l'actualitat informativa amb la terminologia. Per exemple, n'hi trobareu de dedicats al terme bala d'escuma (no cal foam), als nanosatèl·lits, al terme amartatge (o aterratge a Mart), etc.

El butlletí és l'eina més adequada per assegurar-se d'estar al dia de totes les novetats d'interès relacionades amb la terminologia catalana. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.