Obrim les inscripcions als Espais Terminològics 2018 "Fabra: converses terminològiques"

Espais Terminològics 2018

Ja us podeu inscriure a l’edició d’aquest any 2018 dels Espais Terminològics, dedicats a la figura de Fabra i a la seva relació amb la terminologia, que es duran a terme el dia 4 d’octubre.

Els Espais Terminològics són una trobada de caràcter biennal que organitza el TERMCAT per afavorir el debat i l’intercanvi de coneixement en l’àmbit de la terminologia. En ocasió de l’Any Fabra, la jornada d’aquest any s’ha volgut dedicar a la memòria de l’insigne filòleg. El programa inclou la participació d’experts de reconegut prestigi que ens podran oferir diverses perspectives de la relació entre Fabra i la terminologia, i no sols des d’una perspectiva històrica, sinó que per mitjà de les converses previstes (en homenatge a les Converses filològiques de Fabra) també obriran la mirada cap als reptes actuals en els diversos àmbits.

Els Espais Terminològics 2018 es faran a Gràcia, la vila natal de Pompeu Fabra, concretament als Lluïsos de Gràcia (Lluïsos Teatre, plaça del Nord, 7-10, Barcelona). Les inscripcions són gratuïtes però indispensables, i s’atendran per ordre fins a completar la capacitat de la sala.