Participem en l'homenatge a Albert Jané

Albert Jané presidint una reunió del Consell Supervisor

Ahir al vespre es va presentar a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans el llibre El barrufet gramàticPublicat per l’Editorial Base, ha estat possible gràcies a l’empenta del seu coordinador, Jordi Manent, a la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, de la revista Cavall Fort, del TERMCAT i la Direcció General de Política Lingüística, i de l’Associació Llengua Nacional, i a la participació desinteressada dels autors dels articles.

Es tracta d'una iniciativa en què s'han aplegat textos elaborats per diverses persones que han tingut contacte professional amb les diverses facetes de l'il·lustre gramàtic. Entre aquests textos n'hi ha un de Jordi Bover, director del TERMCAT, en què destaca l'actuació d'Albert Jané com a president del Consell Supervisor del TERMCAT.

El Consell Supervisor és un òrgan col·legiat en què membres de l'Institut d'Estudis Catalans i del TERMCAT, i especialistes de les diverses àrees del coneixement, fan les propostes de normalització per als termes nous que es fan necessaris arran del desenvolupament dels diversos camps dels coneixement. Jordi Bover assenyala que Albert Jané, com a president del Consell Supervisor entre els anys 2015-2019, ha donat mostres del seu rigor, de la seva agudesa lingüística, de la seva qualitat humana i d'un fi sentit de l'humor.