Participem en el seminari internacional DIKA

imatge d'un moment de la presentació

El TERMCAT ha participat en el seminari internacional DIKA (edició virtual), Outside the frames: New challenges in terminology work, organitzat per l’Institut de Lingüística i la Llengua Croata (IHJJ), que també forma part de l’Associació Europea de Terminologia (AET).

El Seminari DIKA ha acollit més de 100 representants d’organismes i centres de recerca de tot Europa que treballen en terminologia per debatre aspectes relacionats amb els nous reptes terminològics en temps de pandèmia. El TERMCAT hi ha participat amb la conferència Terminology & Communication. The humanization of a new discourse during the pandemic and lockdown, a càrrec de Sandra Cuadrado.

El proper esdeveniment terminològic que organitzarà l’Associació Europea de Terminologia serà la Cimera Internacional de Terminologia, que tindrà lloc el proper novembre a Dublín.

L’Associació Europea de Terminologia té com a missió fomentar el multilingüisme per mitjà de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar-ne el reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació.