Parts de la nota musical, terminologia esportiva, gestació subrogada...: consulteu el butlletí del mes de juny

butlletí del TERMCAT

Ja s'ha difós el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de juny. S'hi recullen les principals notícies emeses des del Centre de Terminologia durant el mes en curs, i esdevé així l'eina més adequada per estar al cas i no perdre's cap informació rellevant.

En l'edició d'aquest mes hi trobareu referències a la infografia terminològica que difon els noms de les parts de la nota musical, al nou Diccionari LGBT, a l'actualització de la Terminologia de les festes de Menorca i a la publicació del diccionari amb la terminologia dels Jocs Mediterranis.

També s'hi recullen enllaços a comentaris d'interès terminològic, com ara el que es dedica a termes com ara gestació subrogada o mare d'intenció, el que repassa la nova terminologia que s'ha incorporat amb motiu dels jocs de Tarragona o el que planteja la millor alternativa catalana al manlleu phishing.

Si voleu rebre el butlletí cada mes a la vostra bústia de correu electrònic només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del nostre web.