Es presenta en una conferència a Croàcia la Terminologia del consentiment sexual

imatge de la presentació

El TERMCAT ha participat a Croàcia en una conferència internacional sobre noves perspectives de la terminologia els dies 9 i 10 de juny, a la Facultat de Dret de Rijeka. La participació s’ha concretat amb la comunicació titulada The terms and the concepts behind the culture of consent, a propòsit de la recent publicació de la Terminologia del consentiment sexual, i ha anat a càrrec de la terminòloga Sandra Cuadrado i de l’advocada de la Comissió de Dones Juristes contra la Violència contra les Dones Bárbara Monllor.

En el marc de la conferència també té lloc una reunió de l’equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia. En la reunió s’han analitzat temes com l’organització de la propera Cimera Europea de Terminologia, l’organització dels propers premis internacionals de terminologia, i la planificació de l’acció en cooperació prevista per al segon semestre de l’any.

L’Associació Europea de Terminologia té com a missió fomentar el multilingüisme per mitjà de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar-ne el reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació.