Presentació del Diccionari de recerca clínica de medicaments

Recerca clínica de medicaments

Dijous 18 de desembre, a les 19 h, es presentarà al Palau Moja de Barcelona (Portaferrissa, 1) el Diccionari de recerca clínica de medicaments.

Es tracta d'una obra elaborada per un extens equip d'especialistes coordinats per la Fundació Dr. Antoni Esteve i el Centre de Terminologia TERMCAT, i presenta més de set-cents termes relacionats amb els assaigs clínics, la farmacologia, la bioestadística, l'epidemiologia, etc. Cada article inclou la denominació i la definició en català, i els equivalents en castellà i anglès. Hi trobareu entrades com ara bioequivalència, assaig sense cegament, dosi mínima no tolerada o khi quadrat.

Participaran a l'acte de presentació la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Ester Franquesa; la directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut, Roser Vallès; el director del TERMCAT, Jordi Bover; i el director de la Fundació Dr. Antoni Esteve i coautor de l'obra, Fèlix Bosch. Fernando A. Navarro, reconegut expert en l'àmbit del llenguatge mèdic, hi pronunciarà la conferència "Investigación clínica: ¿cabe lengua fuera del inglés?".

Si hi esteu interessats, confirmeu l'assistència per mitjà del formulari que trobareu a la invitació. Hi haurà un exemplar de l'obra per a cadascun dels assistents.