Presentació de la col·lecció de diccionaris terminològics cartogràfics

Publicacions ICC

El dijous 11 de juliol a la 7 de la tarda es presentarà la col·lecció Diccionaris Terminològics impulsada per l’Institut Cartogràfic de Catalunya, que inclou el Diccionari terminològic de cartografia, el Diccionari terminològic de fotogrametria, el Diccionari terminològic de sistemes d’informació geogràfica i el Diccionari terminològic de teledetecció. Tots els volums han estat revisats pel TERMCAT i editats per Enciclopèdia Catalana i el mateix Institut.

Durant l'acte intervindran la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el director de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, Jaume Miranda, i el director del TERMCAT, Jordi Bover. També intervindran Josep M. Rabella, coautor del diccionari de cartografia; Urbano Fra, autor del diccionari de fotogrametria; Joan Nunes, autor del diccionari de sistemes d'informació geogràfica; i Xavier Pons, coautor del diccionari de teledetecció.

L'acte, que és obert al públic interessat, tindrà lloc a la sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura (la Rambla, 8).

Si teniu interès a assistir-hi, empleneu el formulari que trobareu a la invitació.