Presentació de la Terminologia de la cronicitat

© iStockphoto / Karen Ilagan

El dilluns 27 de maig a la 1 del migdia es presentarà la Terminologia de la cronicitat, un diccionari en línia resultat del consens terminològic formalitzat entre els professionals del Programa de prevenció i atenció a la cronicitat del Departament de Salut i el TERMCAT, adscrit al Departament de Cultura. 

Aquest projecte, que fixa els conceptes més habituals en la prevenció i atenció dels problemes de salut crònics, és una iniciativa pionera, única en el seu gènere a Europa, concebuda per a oferir una eina útil per a l’exercici professional a casa nostra i ser un referent en el debat internacional que la cronicitat està promovent. Conté denominacions i definicions en català, i equivalents en castellà i anglès. 

Durant l'acte intervindran el conseller de Salut, Boi Ruiz; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director del TERMCAT, Jordi Bover, i el representant del Programa de prevenció i atenció a la cronicitat, Carles Blay. També hi assistiran la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernández, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

L'acte és obert al públic interessat i tindrà lloc a la seu de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (c/ Roc Boronat, 81-95). Podeu consultar la invitació a la presentació.

Cal confirmar l'assistència a l'adreça cronicitat.salut@gencat.cat.