Presentació tècnica de la Terminologia de l'atenció a la salut mental i a les addiccions

imatge al·legòrica

Demà dimecres, 18 de novembre, a les 18 h, es durà a terme una sessió tècnica de presentació de la recent Terminologia de l’atenció a la salut mental i a les addiccions.

La sessió s’adreça als professionals que formen part de la Societat Catalana del Diccionari Enciclopèdic de Medicina (SOCDEMCAT) i a qualsevol altra persona interessada. La presentació anirà a càrrec de l’equip coordinador del diccionari.

Concretament, Jordi Blanch i Andreu, director del Pla Director de Salut Mental i Addiccions, explicarà la importància de la iniciativa des del punt de vista del Pla Director de Salut Mental i Addiccions. Josep Ramos, psiquiatre i membre del Comitè de Bioètica de Catalunya, hi exposarà les línies mestres del diccionari i l’enfocament d’acord amb el model comunitari de referència. Finalment, Anna Nin, terminòloga del TERMCAT, farà la presentació tècnica i de consulta del diccionari.

Per unir-se a la videoconferència, cal connectar-se a: https://academiacat.webex.com/academiacat/j.php?MTID=m1aebe0f4ee9ccdd6