Reunió a Barcelona del projecte CoopWood

Grup de treball de CoopWood a Barcelona

Des d'ahir i fins demà té lloc a Barcelona una nova trobada de treball per al seguiment del projecte Coopwood, organitzada pel TERMCAT amb la col·laboració del Gremi de Fusta i Moble de Catalunya.

La resta d’organismes que hi assisteixen són l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia), la Cambra d’Oficis i Artesans dels Pirineus Atlàntics (Pau), la Federació d’Oficis de la Construcció (Anglet), TKNIKA (Renteria), la Cambra d’Oficis de l’Arieja (Foix) i el CIS San Juan/Donibane (Pamplona).

En el marc de CoopWood es desenvolupen un seguit d’accions encaminades a promoure la cooperació transfronterera en la formació professional en l’àmbit de la fusta. Un dels blocs d’acció previstos se centra en la creació d’un portal de recursos que inclourà un glossari de l’àmbit de la fusta en català, castellà, francès i basc, que elabora el TERMCAT. Aquest projecte ha estat beneficiari de la convocatòria de projectes Interreg V Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020.

Durant la trobada es farà un seguiment de totes les accions vinculades al projecte, i també s’aprofitarà per presentar l’estat del sector de la formació en fusta a Catalunya i es farà una visita a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya.

logo Interreg Poctefa