Reunió de l'equip directiu de l'Associació Europea de Terminologia a Estocolm

imatge de la reunió

Els dies 16 i 17 d’octubre participem a Estocolm en una reunió de l’equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia. En la reunió s’analitzaran temes com l’organització de la propera Cimera Europea de Terminologia, l’organització dels propers premis Internacionals de Terminologia, la convocatòria de l’Assemblea General i la planificació de l’acció en cooperació europea prevista per als propers mesos.

En aquest enllaç podeu trobar informació sobre la reunió i altres notícies relatives a l'Associació Europea de Terminologia.

En el marc de la visita, també s’ha organitzat una trobada europea d’intercanvi terminològic amb l'Associació Sueca per la Terminologia.

L’Associació Europea de Terminologia té com a missió fomentar el multilingüisme per mitjà de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar-ne el reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació.