S'actualitza el Lèxic de fàrmacs amb les novetats de l'any 2017

Actualització Fàrmacs 2017

El Lèxic de fàrmacs que ofereix en línia el TERMCAT ha estat actualitzat amb les novetats corresponents a l’any 2017.

L’actualització del Lèxic de fàrmacs, elaborat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el TERMCAT, inclou una trentena d'entrades noves, corresponents a les denominacions comunes internacionals de fàrmacs aprovades al llarg de 2017.

Els termes es poden consultar a partir del català, el castellà, el francès i l’anglès, i també a partir de les accions terapèutiques que tenen i el número CAS —una identificació numèrica, única per a cada compost químic, que atorga el Servei de Resums Químics (Chemical Abstracts Service, CAS), la divisió d’informació de la Societat Americana de Química, que resulta una dada molt útil per als professionals a l’hora de buscar informació sobre les substàncies farmacèutiques.

També es poden consultar separadament en un apartat específic els termes de nova incorporació. Complementàriament, aquesta actualització es publica acompanyada d’un vídeo que explica, de manera visual, el contingut i la utilitat del Lèxic de fàrmacs.

L’edició en línia d'aquest recurs terminològic en facilita l’actualització periòdica del contingut, que es duu a terme anualment gràcies a la col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, que garanteix la màxima utilitat i vigència de la informació oferta.

L'obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del TERMCAT, que actualment ofereix més de 120 títols dedicats a diversos camps d’especialitat.