Sant Jordi uneix termes i creativitat, en 140 caràcters

El TERMCAT ha llançat avui un repte a tots els seus usuaris i seguidors. Amb motiu de la pròxima festa de Sant Jordi, els ha proposat d'enviar, per mitjà del Twitter i amb l'etiqueta #TermJordi, un relat, un conte, un aforisme, un poema... que contingui un terme ben especialitzat, d'entre tots els que es poden trobar a la Neoloteca o en qualsevol dels Diccionaris en Línia.

Amb el lema "Terminologia i literatura, en 140 caràcters", la iniciativa pretén fer l'ullet a tants usuaris que normalment fan un ús professional dels recursos terminològics, perquè puguin donar via lliure a la seva creativitat i a les ganes de jugar amb els mots.

Per il·lustrar la iniciativa, es presenten ja tres possibles exemples:

#TermJordi Víctima de l’aptònim, Càndida Bonafè ha canviat d’operadora mòbil més de 30 vegades. “Ai, si sabés dir no...”, diu a les amigues

#TermJordi Sóc un faune de ziga-zaga!, tronà amenaçadora. Llàstima que les amenaces, proferides amb veu de papallona, són tan poc creïbles

#TermJordi Tip que l’acusessin de presentisme laboral, desaparegué. Del tot. Ara és tan feliç en la nova feina (fantasma a temps complet)

Convidem tots els visitants del web a afegir-se a la iniciativa. El guanyador s'endurà, és clar, un lot de diccionaris.