Sessió de treball sobre termes d'erotisme

SN erotisme

Aquest dijous s'ha dut a terme a la seu del TERMCAT una sessió de normalització sobre termes d’erotisme, en el marc del diccionari que s’està elaborant sobre aquest àmbit.

Les sessions de normalització són reunions de treball en què terminòlegs i especialistes del sector cerquen de trobar les millors alternatives catalanes per a termes que presenten dificultats denominatives o conceptuals. Les propostes que s'hi acorden se sotmeten posteriorment a l'aprovació del Consell Supervisor del TERMCAT.

En aquesta sessió hi han participat 10 especialistes, que provenen de mitjans de comunicació (TimeOut, Catalunya Ràdio), de la Societat Catalana de Sexologia, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de les Balears, de l’Institut de Sexologia de Barcelona, del Centre Núria Jorba, de botigues eròtiques catalanes com Tapersex i Amantis, etc., al costat dels terminòlegs del TERMCAT.

S'hi han tractat 35 termes, com ara mindfulsex, BDSM, bangover, chemsexedgingfood fetishswingerpoliamor , squirting o humming.

Teniu disponible aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.