El TERMCAT ha participat en una jornada dedicada als avenços en terminologia

Imatge AETER 2018

Aquest divendres, 16 de novembre, el TERMCAT ha participat a la Jornada AETER 2018, que s’ha dut a terme a Alacant. Organitzada per l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades de la Universitat d’Alacant i l’Associació Espanyola de Terminologia (AETER), la jornada portava per títol “Avenços en la lexicografia especialitzada: reptes i canvis en l’elaboració de recursos lexicogràfics i terminològics per a traductors i intèrprets”.

La participació del TERMCAT s’ha concretat en la taula rodona “La terminologia des de les institucions”, en què ha intervingut la terminòloga Marta Grané. Hi ha presentat les línies de treball generals del Centre de Terminologia i, especialment, ha destacat les línies de treball recents relacionades, d’una banda, amb els nous formats de difusió terminològica i els productes multimèdia; d’una altra banda, amb l’autoavaluació de diccionaris per mitjà de l’eina TermTest; i també, amb els portals terminològics temàtics orientats a experts dels diversos àmbits del coneixement.

La jornada s’ha completat amb l’assemblea general de l’Associació Espanyola de Terminologia, de la qual forma part també el Centre de Terminologia TERMCAT.

Teniu disponible aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.