El TERMCAT participa a la VIII Cimera Europea de Terminologia, que es fa a la seu del Parlament Europeu a Luxemburg

© Maria Pia Montoro

Els dies 14 i 15 de novembre es duu a terme a Luxemburg la VIII Cimera Europea de Terminologia, organitzada per l’Associació Europea de Terminologia (AET), amb la col·laboració de TermCoord, la Unitat de Coordinació Terminològica de la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea. També hi col·laboren la xarxa TermNet i la Délégation générale à la langue française et aux langues de France.

El TERMCAT participa en l’organització de l’esdeveniment en tant que ocupa la Secretaria Executiva de l’AET. A més, hi presenta la ponència Terminology work in the digital era. New challenges of the democratisation of knowledge, a càrrec de Maria Cortés i Sandra Cuadrado, i s’encarrega de la moderació de la taula “Social media & terminology work”, a càrrec de Jordi Bover.

El programa de la Cimera preveu vuit sessions de treball, dedicades a revisar l’estat de la qüestió dels temes tractats en les set edicions anteriors de la trobada, a més d’un replantejament de la Declaració de Brussel·les que es va signar en la primera edició. Durant les jornades de la Cimera també es durà a terme l’assemblea general de l’AET, en la qual el TERMCAT participa com a membre de l’equip directiu.

Més de dos-cents cinquanta especialistes s’han inscrit a la Cimera, representant els diversos organismes que treballen en terminologia arreu d’Europa, i amb una notable presència també de tècnics vinculats a la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea.

Podeu accedir a aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.