El TERMCAT participa en un projecte de cooperació transfronterera en l’àmbit de la fusta

Projecte CoopWood

El Centre de Terminologia TERMCAT ha participat en les reunions de llançament del projecte europeu Coopwood–Cooperant amb fusta, que han tingut lloc a Donostia els dies 16, 17 i 18 de gener.

Aquest projecte ha estat beneficiari de la convocatòria de projectes Interreg V Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020, i es concretarà en un seguit d’accions encaminades a promoure la cooperació transfronterera en la formació professional en l’àmbit de la fusta. Un dels blocs d’acció previstos se centra en la creació d’un portal de recursos que inclourà un glossari de l’àmbit de la fusta en català, castellà, francès i basc, i que elaborarà el TERMCAT.

La resta d’organismes integrants del projecte són l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia), la Cambra d’Oficis i Artesans dels Pirineus Atlàntics (Pau), la Federació d’Oficis de la Construcció (Anglet), TKNIKA (Renteria), la Cambra d’Oficis de l’Arieja (Foix) i el CIS San Juan/Donibane (Pamplona). El projecte té un cost total d'1.027.600 € i està cofinançat al 65 % pel FEDER en el marc del programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

En les reunions de llançament, els organismes participants han tractat dels aspectes relacionats amb la planificació, la gestió administrativa i el seguiment de les actuacions, que tindran lloc des d’ara fins al 2020.

Podeu consultar aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.