El TERMCAT, present a les Jornades d'Etnobotànica

Jornades d'Etnobotànica

Des d’avui i fins diumenge tenen lloc a Llívia (Cerdanya) les VII Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana. El TERMCAT hi participa amb una comunicació que presenta la terminòloga M. Antònia Julià, conjuntament amb Joan Vallès, Joan Veny, Josep Vigo, M. Àngels Bonet i Joan Carles Villalonga, titulada "Vint anys espigolant noms: el projecte i el llibre Noms de plantes. Corpus de fitonímia catalana". 

En la comunicació s’expliquen els detalls de la publicació d'aquest llibre, actualment en la fase final d’edició. L'obra suposa la culminació del projecte "Noms catalans de plantes", del qual fins ara s’han difós alguns resultats parcials en el diccionari en línia Noms de plantes. En les properes setmanes us anirem informant del progrés d’aquesta publicació.

Les Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana, que s’organitzen cada dos anys, reuneixen experts d’aquesta disciplina d’arreu dels territoris de parla catalana. En l’actual edició es retrà un homenatge al botànic català Pius Font i Quer, en el marc dels actes de commemoració del cinquantenari de la seva mort.