El TERMCAT publica una infografia amb els termes més rellevants sobre el canvi climàtic

canvi climàtic

Amb motiu de la 21a Conferència de les Parts sobre Canvi Climàtic en el marc de les Nacions Unides, que té lloc aquests dies a París i reuneix més de 150 caps d'Estat per combatre el canvi climàtic, el Centre de Terminologia TERMCAT, en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona, publica la infografia Canvi climàtic. Termes clau.  

La publicació inclou una desena de termes en català, amb la corresponent definició, entre els quals destaquen els relacionats amb les causes que provoquen l’escalfament global del planeta: efecte d’hivernacle, gasos amb efecte d’hivernacle (GEH), petjada de carboni, CO2 equivalent...

El producte representa un avançament de la publicació en línia de la segona edició del Diccionari de gestió ambiental, que està elaborant el TERMCAT amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona, i s’acompanya d’un relat visual explicatiu, que pretén facilitar la màxima difusió dels termes destacats.

Teniu disponible aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.