El TERMCAT.cat es torna a renovar

Coincidint amb el primer aniversari del rellançament del web corporatiu, la plataforma termcat.cat s’ha renovat per acostar-se encara més a les necessitats dels usuaris.

Des d’ara, la pàgina inicial prioritza l’accés directe a la cerca dels serveis terminològics (Cercaterm, Neoloteca, Diccionaris en Línia. Biblioteca en Línia i Terminologia Oberta). També dóna més relleu a l’apartat Actualitat, que inclou, entre d’altres, el nou espai  En primera persona, per recollir les experiències terminològiques dels usuaris i especialistes del TERMCAT i fer visible el treball en xarxa i l’impacte final dels serveis prestats.

Durant aquest any, la plataforma ha rebut 1.116.000 visites i ha tingut més de 6 milions de pàgines vistes.  Més de 2.800 usuaris s’hi han registrat i per mitjà de la Bústia de suggeriments hem rebut més de 500 comentaris, que han estat atesos des de les diverses àrees de treball del Centre. D’altra banda, s’ha reforçat la presència del TERMCAT a la xarxa amb l’obertura de dos canals propis a Twitter i Youtube.