Termes del coronavirus actualitzats, apunts terminològics d'interès i altres novetats, al butlletí d'abril

butlletí del TERMCAT

Ja podeu consultar el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes d'abril.

Hi trobareu, com en cada edició, un recull de les principals notícies difoses des del Centre de Terminologia durant el mes en curs, i una selecció dels apunts i altres continguts d'interès terminològic que s'han publicat.

En l'edició actual, per exemple, hi trobareu la referència a l'actualització constant del diccionari en línia Termes del coronavirus, a la represa de l'activitat del Consell Supervisor o al concurs de Sant Jordi que hem organitzat amb l'Optimot i la Direcció General de Política Lingüística.

Pel que fa als comentaris d'interès terminològic, hi veureu enllaços a textos que tracten sobre termes com ara màscara o mascareta, EPI (equip de protecció individual), seminari web (alternativa a webinar), termes relacionats amb la pràctica esportiva a casa, etc.

El butlletí és l'eina més adequada per estar al cas de totes les novetats relacionades amb l'activitat del Centre de Terminologia. Si el voleu rebre puntualment a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.