Trobada de l’equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia a Brussel·les

imatge promoció Cimera AET

Els dies 19 i 20 d’abril va tenir lloc a Brussel·les una trobada del nou equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia coincidint amb la celebració d’una Conferència Internacional de Terminologia organitzada per Nl-TERM. En la reunió s’han analitzat temes com la planificació de la propera Cimera Europea de Terminologia, l’organització dels propers Premis Internacionals de Terminologia, la publicació del primer número del Journal Terminology Science & Research i la planificació de l’acció en cooperació europea prevista per als propers mesos.

L’Associació Europea de Terminologia té com a missió fomentar el multilingüisme per mitjà de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar-ne el reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació.

En aquest enllaç podeu trobar informació sobre la reunió i altres notícies relatives a l'Associació Europea de Terminologia.