Visita i taller de Fernando A. Navarro

©TERMCAT

El TERMCAT ha rebut avui la visita de Fernando A. Navarro, expert de reconegut prestigi en l'àmbit de la traducció mèdica. Fernando A. Navarro és autor del Diccionario de dudas y dificultades de traducción del inglés médico, i ha coordinat també l'equip d'elaboració del Diccionario de términos médicos, dos projectes que són una referència en aquest àmbit.

En un taller ofert al personal del TERMCAT i a col·laboradors del Centre en projectes de l'àmbit de la salut, Fernando A. Navarro ha exposat alguns dels aspectes metodològics més rellevants d'aquestes dues obres. A continuació, diversos tècnics del TERMCAT li han exposat les principals línies d'actuació del Centre, de manera que la visita ha esdevingut una excel·lent ocasió per a l'intercanvi de coneixement.

També han assistit a la trobada tres estudiants del Màster en traducció medicofarmacèutica de l’IDEC-UPF, en què Fernando A. Navarro intervé com a professor, i que han tingut ocasió de seguir l'exposició com a complement de la formació que estan rebent.