bleda xinesa
bleda xinesa

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>
- ca bleda xinesa, n f
- es bok choy, n m
- es col china, n f
- es pak choi, n m
- fr bok choy, n m
- fr chou chinois, n m
- fr pak-choï, n m
- it bok choi, n m
- it cavolo cinese, n m
- it cavolo sedano, n m
- it pak-choi, n m
- pt couve chinesa, n f
- pt pakchoi, n m
- en bok choi, n
- en bok choy, n
- en celery cabbage, n
- en celery mustard, n
- en Chinese cabbage, n
- en Chinese mustard, n
- en pak choi, n
- zh 小白菜
- zh 大白菜
- zh dà bái cài, n
- zh xiǎo bái cài, n
- nc Brassica campestris var. chinensis
- nc Brassica rapa var. chinensis
<Hortalisses. Verdures. Llegums. Bolets. Llavors. Germinats>
Definició
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.