aliment de risc
aliment de risc

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de veterinària i ramaderia [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2013. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/163/>
A més de termes, es recullen les formes sufixades catalanes més productives en l'àmbit de veterinària, amb indicació en la nota de diversos termes habituals que les utilitzen.
- ca aliment de risc, n m
- ca aliment potencialment perillós, n m
- es alimento de riesgo
- es alimento potencialmente peligroso
- fr produit à risque élevé
- en high risk food
- en high risk product
<Veterinària i ramaderia > Bromatologia>
Definició
Aliment on poden proliferar ràpidament i progressivament microorganismes infecciosos o patògens.
Nota
- Per exemple, carn, pastissos, amanides o menjar preparat.