La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Neoloteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 1999-2025.
<http://www.termcat.cat/neoloteca/>
A la Neoloteca trobareu informació més detallada dels termes, que inclou:
- Els criteris que s'han tingut en compte per a l'aprovació de la forma catalana proposada (des del 2011).
- El motiu de normalització dels termes i el tipus de formació lèxica de la denominació aprovada (des del 2018).
- ca esterilitat comercial, n f
- es esterilidad comercial, n f
- fr stérilité commerciale, n f
- en commercial sterility, n
<Ciències de la salut > Medicina preventiva. Salut pública > Seguretat alimentària>, <Indústria > Indústria alimentària>
Definició
Nota
- L'esterilitat comercial s'aconsegueix sotmetent l'aliment a una temperatura prou elevada durant un temps determinat. Per exemple, mitjançant la uperització i l'esterilització UHT.