Back to top
processament d'aliments processament d'aliments

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de seguretat alimentària [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/304>

  • ca  processament d'aliments, n m
  • es  procesamiento de alimentos, n m
  • es  transformación de alimentos, n f
  • fr  transformation des aliments, n f
  • en  food processing, n

<Seguretat alimentària > Conceptes generals>

Definició
Conjunt de processos a què se sotmet una substància o una matèria primera vegetal o animal per a obtenir un producte.

Nota

  • En la producció d'aliments a gran escala, el processament d'aliments implica l'aplicació de principis científics i tecnològics específics per a conservar els aliments, retardant o frenant els processos naturals de degradació.