Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>

  • ca  drap, n m
  • ca  tovalló, n m
  • es  paño quesero, n m
  • es  servilleta, n f
  • es  tela quesera, n f
  • fr  mousseline à fromage, n f
  • fr  toile à fromage, n f
  • fr  toile de fromagerie, n f
  • en  cheese cloth, n
  • en  cheese-cloth, n
  • en  cheesecloth, n

<Formatges > Procés d'elaboració del formatge > Estris>

Definició
Tros de roba, tradicionalment de cotó, emprat per a acabar de premsar la massa quallada o per a penjar-la perquè s'escorri per ella mateixa.

Nota

  • Amb un drap es fan els matons, els brossats, els recuits de drap i també el formatge de drap.