Back to top
amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec
  • es  ensalada de canónigos con virutas de jamón ibérico y foie gras de pato
  • fr  salade de mâche aux copeaux de jambon ibérique et de foie gras de canard
  • it  insalata di soncino con scaglie di prosciutto iberico e foie gras d'anatra
  • en  lamb's lettuce salad with Iberian ham and duck foie gras shavings
  • de  Feldsalat mit iberischen Rohschinkenstreifen und Foie Gras von der Ente

<Plats a la carta. Entrants i amanides>