Back to top
bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall) bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall)
  • es  bresaola con rúcula y grana padano (finas lonchas de carne curada, generalmente de buey, ternera o caballo)
  • fr  bresaola à la roquette et au grana padano (fines tranches de viande séchée, normalement de boeuf, de veau ou de cheval)
  • it  bresaola con rucola e grana padano (fette sottili di carne stagionata, generalmente di bue, vitello o cavallo)
  • en  bresaola with arugula and grana padano (thin slices of air-dried meat, generally beef, veal or horse)
  • de  Bresaola mit Rucola und Grana Padano (dünn geschnittenes, luftgetrocknetes Fleisch vom Rind, Kalb oder Pferd)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>